Μάνος Ιωάννου: «Έχω χτυπήσει πρώην σύντροφό μου»

Μάνος Ιωάννου: «Έχω χτυπήσει πρώην σύντροφό μου»

Έχει μετανιώσει για αυτή του την πράξη; - Επισημαίνει ότι δεν έχει ζήσει ποτέ με λιγότερα από 500 ευρώ

Μάνος Ιωάννου: «Έχω χτυπήσει πρώην σύντροφό μου»
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Down Town» της Κύπρου ο Μάνος Ιωάννου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, εξήγησε γιατί στο παρελθόν έχει χτυπήσει σύντροφό του, και σημείωσε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να απιστήσει.

Είσαι ολιγαρκής; «Όχι, όχι, δεν θα το έλεγα. Αλλά μπορώ να ζήσω και με τα λίγα. Τα κουμάντα σου τα κάνεις σε κάθε περίπτωση. Είμαι ένα άτομο που, αν παίρνει 500 ευρώ τον μήνα, θα κοιτάξω να προσαρμοστώ έτσι ώστε να μπορώ να ζήσω με αξιοπρέπεια. Κι αν βγάζω 20.000 ευρώ, τότε τα έξοδά μου θα είναι επίσης ανάλογα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα αλλάξω το βιοτικό μου επίπεδο και την ποιότητα της ζωής μου».

Κλείσιμο
Έζησες ποτέ με 500 ευρώ το μήνα ή και με λιγότερα;
«Όχι, ποτέ».

Ποια ήταν η τελευταία παρορμητική κίνηση που έκανες;
«Έχω μία τρέλα με τα water sports και το snowboard. Ας πούμε, έτυχε να δώσω ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να πάρω έναν ανάλογο εξοπλισμό, που δεν θα έπρεπε να το είχα κάνει, γιατί αύριο δεν ξέρω αν θα έχω πάλι αυτά τα λεφτά. Κι όμως, το έχω πάθει αυτό πολλές φορές, σε ανάλογες περιπτώσεις. Λάθος μου ήταν αυτό».

Βρίζεις; «Ναι, βρίζω. Ειδικά πάνω στα νεύρα μου, λέω διάφορα. Πιο μικρός έβριζα πιο πολύ. Αλλά συνήθως βρίζω όταν οδηγώ».

Αντιδράς βίαια; «Αναλόγως τι θα μου κάνουν… Αν μου κάνουν κάτι χοντρό, τότε ναι. Κοίτα, το σημαντικό για μένα είναι το πρώτο 24ωρο. Πρέπει να περάσει, να ηρεμήσω κάπως και να το δω αλλιώς για να χαλαρώσω. Δεν κρατάω κακία, το ξεχνάω».

Διαβάστε περισσότερα στο www.faysbook.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης