Adele Exarchopoulos:Μια «λολίτα» στην Αθήνα

Adele Exarchopoulos:Μια «λολίτα» στην Αθήνα

Ηρθε στην Αθήνα για να παρουσιάσει την ταινία της «Η ζωή της Αντέλ» κι έτσι φαν του σελιλόιντ και εραστές της κοσμικής ζωής συνωστίστηκαν για ένα τετ α τετ μαζί της

Όταν ο Νιόπλιας ζήλεψε τον Βαλβέρδε…
Adele Exarchopoulos:Μια «λολίτα»  στην Αθήνα
Η ελληνικής καταγωγής Γαλλίδα ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος, που αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις των Γάλλων προκειμένου να εξευρωπαΐσει το όνομά της μετατρέποντάς το απλά σε Αντέλ Εξ, έκανε ό,τι κάθε τουρίστας που μας επισκέπτεται για πρώτη φορά: φορώντας ένα άκρως σέξι jumpsuit μετέβη μαζί με τη μητέρα της στην Ακρόπολη και έπειτα στην Πλάκα, όπου γεύτηκε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, με το γιουβετσάκι και τον μουσακά να κυριαρχούν στις επιλογές της. Tην επόμενη μέρα στο πρόγραμμά της συμπεριλαμβανόταν συνέντευξη Τύπου στο Γαλλικό Ινστιτούτο, όπου απάντησε σε ερωτήματα τύπου «πόσο δύσκολο είναι να ερωτεύεσαι κινηματογραφικά μια γυναίκα και να ερωτοτροπείς μαζί της στο κινηματογραφικό πλατό;».

Κλείσιμο


Η Αντέλ αναφέρθηκε, επίσης, στις ελληνικές συνήθειες που υπάρχουν στο σπίτι της, σε μια προσπάθεια να αποδείξει την καθαρόαιμη ελληνική καταγωγή της, παρά το γεγονός ότι η μόνη λέξη που γνωρίζει στη γλώσσα μας είναι το «καλημέρα». Το βράδυ της περασμένης Κυριακής η Αντέλ, η οποία ξεσήκωσε τις Κάννες με τις καυτές ερωτικές σκηνές της, έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας της καθηλώνοντας το ελληνικό κοινό. Εμφανίστηκε φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, ενώ στην προσπάθειά της να καθίσει στη θέση της χάρισε ένα εξόχως αποκαλυπτικό στιγμιότυπο με τα καλλίγραμμα πόδια της, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα σχόλια που τη θέλουν να σκανδαλίζει την Ευρώπη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης