Βοσνία: Το αφεντικό τρελάθηκε και βούτηξε στο κενό για... πλάκα!
Ο Ιγκόρ Κρέζιτς ξεπέρασε τα όρια της φάρσας - Έντρομοι οι υπάλληλοί του τον είδαν να πέφτει από το μπαλκόνι
Κάθε όριο πλάκας ξεπέρασε ιδιοκτήτης εταιρείας στη Βοσνία, ο οποίος αφού εκφώνησε μια ομιλία προς τους υπαλλήλους του στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και βούτηξε στο κενό προκειμένου να τους κάνει... πλάκα!
Δράστης ο Ιγκόρ Κρέζιτς, ο οποίος στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της εταιρείας φαίνεται να ολοκληρώνει την ομιλία του προς τους δεκάδες υπαλλήλους του και στη συνέχεια να βγαίνει στο μπαλκόνι. Οι υπάλληλοι τον παρακολουθούν απορημένοι μεν αλλά χωρίς να μπορούν να φανταστούν τι θα ακολουθήσει δε. Έτσι όταν ξαφνικά ο Κρέζιτς σκαρφαλώνει το κάγκελο και βουτάει στο κενό ακολουθεί πανικός.
Έντρομοι οι υπάλληλοί του πετάγονται από τις θέσεις τους με άλλους να ουρλιάζουν, άλλους να τρέχουν στο ισόγειο για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και άλλους να βγαίνουν στο μπαλκόνι για να δουν τι έχει συμβεί.
Οι τελευταίοι ήταν και αυτοί που κατάλαβαν τι έχει συμβεί καθώς είδαν στο δρόμο ένα μεγάλο φουσκωμένο στρώμα και τον Κρέζιτς να τους χαιρετά από αυτό.
Κλείσιμο
Όπως δήλωσε αργότερα ήθελε να τους περάσει ένα μήνυμα για την «πολιτική αυτοκτονία» που διέπραξε ο ίδιος όταν αποφάσισε πριν από ένα μήνα να ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα.
Πάντως ο Κρέζιτς έχει κάνει και στο παρελθόν φάρσες στους υφιστάμενούς του καθώς μια φορά πέρασε μέσα από έναν τοίχο ενώ κάποιοι υπάλληλοί του έκαναν σύσκεψη.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.