Ο Τσαβούσογλου θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη - Συναντήθηκε και με αρχηγούς τουρκοκυπριακών κομμάτων
Μανώλης Καλατζής
Επαφές με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και αρχηγούς τουρκοκυπριακών "κοινοβουλευτικών" κομμάτων είχε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος βρίσκεται από χθες βράδυ στα κατεχόμενα.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Τσαβούσογλου αναφέρει ότι είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για την παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό. Ο κ. Τσαβούσογλου θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.
Το tweet του Τούρκου ΥΠΕΞ
Κλείσιμο
Ο Τούρκος Υπουργός σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να πάει στη Γενεύη στο πλαίσιο της κοινής δήλωσης της 11ης Φεβρουαρίου του 2014 και του εγγράφου της Γενεύης στις 12 Ιανουαρίου.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.