O Σαλάχ Αμπντεσλάμ είχε βάλει στο... μάτι γερμανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, όπως αποκαλύπτει ο γερμανικός Τύπος.
Οι αποκαλύψεις για έναν από τους τρομοκράτες που αιματοκύλησαν το Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο έρχονται την ώρα που ο χάρτης "ΑΟΝ" για την Τρομοκρατία και την Πολιτική βία δείχνει ότι, το 2015 ήταν η πιο αιματηρή χρονιά στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία.
Στοιχεία και πληροφορίες για το γερμανικό κέντρο πυρηνικών ερευνών, Γιούλιχ και τον διευθυντή του φέρεται να συνέλεγε ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.
Ο Αμπντεσλάμ έχει συλληφθεί ως μέλος της τρομοκρατικής ομάδας που αιματοκύλησε την «καρδιά» της γαλλικής πρωτεύουσας. Η σύλληψή του έγινε πριν τα «τυφλά» χτυπήματα στις Βρυξέλλες.
Υπενθυμίζεται ότι, υπήρχαν αναφορές πως οι δράστες των επιθέσεων στο Βέλγιο, με τους οποίους είχε σχέση ο Αμπντεσλάμ, παρακολουθούσαν τον διευθυντή του βελγικού κέντρου πυρηνικών ερευνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται εφημερίδες του γερμανικού δικτύου ΜΜΕ "Redaktionsnetzwerk" από μέλη κοινοβουλευτικής επιτροπής ελέγχου, στο διαμέρισμα του Αμπντεσλάμ είχαν βρεθεί άρθρα και φωτογραφίες σχετικά με το γερμανικό κέντρο πυρηνικών ερευνών "Γιούλιχ" (βρίσκεται στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία) και τον διευθυντή του, Βόλφγκανγκ Μαρκάρτ.