Αυτός είναι ο ασχημότερος σκύλος του κόσμου

Αυτός είναι ο ασχημότερος σκύλος του κόσμου

Ο συμπαθέστατος Κουάζι Μόντο έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη εμφάνισή του και αναδείχθηκε νικητής ανάμεσα σε 27 σκυλιά

Αυτός είναι ο ασχημότερος σκύλος του κόσμου
Στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του «Ασχημότερου Σκυλιού του Κόσμου» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Ιουνίου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ένας συμπαθέστατος σκύλος ονόματι Κουάζι Μόντο έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη εμφάνισή του και αναδείχθηκε νικητής ανάμεσα σε 27 σκυλιά.

Ο ημίαιμος σκυλάκος με την μικρή σπονδυλική στήλη (στην οποία οφείλει και το όνομά του, που παραπέμπει στον καμπούρη κωδωνοκρούστη της Παναγιάς των Παρισίων) είναι δέκα ετών και, σύμφωνα με τους κριτές, αποτελεί την επιτομή της «υπεροχής στην ασχήμια».

«Δεν μας ενδιαφέρει η ράτσα. Αυτός που μας νοιάζει είναι η εσωτερική ομορφιά και η προσωπικότητα που μπορεί να διαθέτει ένας άσχημος σκύλος», δήλωσε η Κάρεν Σπένσερ, διοργανώτρια του διαγωνισμού.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πολλά από τα σκυλιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένου και του Κουάζι Μόντο, διασώθηκαν από καταφύγια αδέσποτων και μεγαλώνουν με φιλόζωες οικογένειες που τα υπεραγαπούν, παρά τις όποιες αδυναμίες τους.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης