Νέοι «πονοκέφαλοι» φαίνεται ότι περιμένουν τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη εκλογική του νίκη. Μετά τις δηλώσεις της πρωθυπουργού της Σκωτίας, Νίκολα Στάρτζον, ότι θα επαναφέρει την πρόταση για δημοψήφισμα, που θα ζητά την απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο, μια δημοσκόπηση σε εφημερίδα του Μάντσεστερ, δείχνει ότι και οι κάτοικοι της πόλης ζητούν την απόσχιση από τη Βρετανία.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Manchester Evening News» διενήργησε δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας κατέδειξαν ότι το 72% των κατοίκων της πόλης, που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Βρετανίας, επιθυμεί να αποσχιστεί από την χώρα και να αποτελέσει τμήμα της «Νέας Σκωτίας».
Κλείσιμο
Παράλληλα, εκτός από την σχετική δημοσκόπηση, μια ανάλογη καμπάνια διενεργείται online με το hashtag #TakeUsWithYouScotland (Σκωτία πάρε μας μαζί σου), ενώ και η ιστοσελίδα Change.org., σε παρόμοια εκστρατεία της, έχει συγκεντρώσει τις υπογραφές 17.000 υποστηρικτών.
Με σχόλια και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι κάτοικοι του Μάντσεστερ δηλώνουν ότι το βόρειο τμήμα της Βρετανίας αισθάνεται πιο κοντά στην Γλασκόβη και στο Εδιμβούργο και τα κέντρα αποφάσεων στο Λονδίνο δεν τους εκπροσωπούν. Οι χρήστες τονίζουν ότι για να καθορίσει το Μάντσεστερ την τύχη του στο μέλλον δυναμικά θα πρέπει να ενταχθεί στο κράτος της «Νέας Σκωτίας», που θα εκτείνεται από το Humber στην βόρεια Αγγλία, μέχρι τον ποταμό Dee.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.