Δεν... σταματά πουθενά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, τουλάχιστον στις απειλές. Και πάλι, στο στόχαστρο βρέθηκε η μισητή εχθρός Αμερική και ακόμα πιο συγκεκριμένα, η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, την οποία χαρακτήρισε «βόθρο»!
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το... «τελειωτικό χτύπημα» κατά των ΗΠΑ, λίγο αφότου ξεκίνησαν οι κοινές ασκήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με την Νότια Κορέα, το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνει και συμβατικά όπλα και πυρηνικά χτυπήματα, αλλά και πόλεμο στον κυβερνοχώρο!
Η ανακοίνωση από τον βορειοκορεάτη ηγέτη είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο «Οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν τελειωτικό χτύπημα»,
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.