Φωτογραφίες: Όταν τα μικρά παιδιά μπαίνουν στο Οβάλ Γραφείο
Άλλα βουτάνε στους καναπέδες, άλλα κάνουν «χάι-φάιβ» με τον Μπαράκ Ομπάμα και άλλα είναι αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της στιγμής
Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο ηγέτες κρατών, αθλητές, στρατιωτικούς, επιστήμονες, αστροναύτες κ.α.
Ξεχωριστές όμως είναι οι στιγμές που μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Οβάλ Γραφείο συνοδεύοντας συνήθως τους γονείς τους.
Ο φωτογραφικός φακός του Πιτ Σούζα, του επίσημου φωτογράφου του αμερικανού προέδρου κατέγραψε κάποια παιδιά να βουτάνε στους καναπέδες, κάποια να κάνουν «χάι-φάιβ» με τον Ομπάμα και κάποια να είναι τόσο σοβαρά όσο επέβαλε η στιγμή.
Ο Μπαράκ Ομπάμα υποδέχεται την 7χρονη Έλα Γουέιντ που ζήτησε από το ίδρυμα Make a Wish να βρεθεί στον Λευκό Οίκο.
Κλείσιμο
Ο γιος του Νικ Σμιθ που έγινε δεκτός από τον αμερικανό πρόεδρο ενόψει της σύνταξής του αρπάζει ένα μήλο από το τραπεζάκι του Οβάλ Γραφείου
Ο Μπαράκ Ομπάμα κάνει χάι-φάιβ με ένα μικρό αγόρι κατά την υποδοχή μιας ομάδας τραυματισμένων στρατιωτών και των οικογενειών τους
Ο γιος ενός αποχωρούντα μυστικού πράκτορα βρίσκει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους καναπέδες του Οβάλ Γραφείου
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.