Δεν γνωρίζαμε για το μωρό με το Σύνδρομο Down, λένε τώρα οι Αυστραλοί γονείς

Δεν γνωρίζαμε για το μωρό με το Σύνδρομο Down, λένε τώρα οι Αυστραλοί γονείς

Το ζευγάρι των Αυστραλών που χρησιμοποίησε ως παρένθετη μητέρα μια Ταϊλανδή, φέρεται να εγκατέλειψε το ένα από τα δύο μωρά όταν διαπιστώθηκε πως πάσχει από Σύνδρομο Down - Τι υποστηρίζουν για την υπόθεση

Δεν γνωρίζαμε για το μωρό με το Σύνδρομο Down, λένε τώρα οι Αυστραλοί γονείς
Το πρακτορείο στην Ταϊλάνδη κατηγορούν οι δύο Αυστραλοί που το χρησιμοποίησαν ώστε να βρουν παρένθετη μητέρα, αφού οι ίδιοι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί. Όπως δηλώνουν στο ABC και στο Channel 9, δεν έμαθαν ποτέ πως η κοπέλα ήταν έγκυος σε δίδυμα, πόσο μάλλον πως το ένα από τα μωρά έπασχε από Σύνδρομο Down. Οι Αυστραλοί, που δεν αποκάλυψαν την ταυτότητά τους on camera, είπαν πως υποψιάστηκαν πως πρόκειται γι΄αυτούς καθώς έχουν ένα κοριτσάκι στην ηλικία του Γκάμι, και πως το απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Σύμφωνα με την εκδοχή τους πάντως, δεν συνάντησαν ποτέ τη γυναίκα που κυοφορούσε και γέννησε το παιδί τους, καθώς όλες οι διαδικασίες έγιναν μέσω πρακτορείου. Σήμερα, καταγγέλλουν, το πρακτορείο έχει κλείσει και δεν υπάρχει κανείς να τους δώσει απαντήσεις.

Η 21 ετών Ταϊλανδή που μεγαλώνει τώρα τον Γκάμι πάντως έχει πει στα μέσα ενημέρωσης πως συνάντησε το ζευγάρι μια φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με την ίδια, το πρακτορείο της είπε πως θα πάρει έξτρα χρήματα, αφού τα μωρά τελικά ήταν δύο, ενώ λίγο αργότερα, της ξεκαθάρισαν πως το μωρό που πάσχει από Down δεν το ήθελαν τελικά οι γονείς και θα έπρεπε να κάνει έκτρωση.

Κλείσιμο
Η γυναίκα, που εν τω μεταξύ διένυε τον έβδομο μήνα της κύησης όπως λέει, αρνήθηκε κάτι τέτοιο, που ούτως ή άλλως αντίκειται στη θρησκεία της. 

Σήμερα μεγαλώνει μαζί με τα άλλα δυο παιδιά της τον μικρούλη Γκάμι, που χρειάζεται μεγάλη φροντίδα, καθώς αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας. Με τη βοήθεια ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος της Αυστραλίας αλλά και ανθρώπους από όλον τον κόσμο που θέλουν να βοηθήσουν έχει ήδη συγκεντρωθεί ποσό μεγαλύτερο των 200.000 δολαρίων, που θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου για τα ιατρικά έξοδα του μωρού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης