Προμηθέας - Κύμη 93-82: Ασταμάτητοι οι Αχαιοί

Προμηθέας - Κύμη 93-82: Ασταμάτητοι οι Αχαιοί

Ο Προμηθέας (4-1) επικράτησε άνετα της Κύμης (0-5) καθώς η διαφορά ήταν στο +29 πέντε λεπτά πριν τη λήξη

Προμηθέας - Κύμη 93-82: Ασταμάτητοι οι Αχαιοί
Ο Προμηθέας παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας ύστερα από την άνετη νίκη επί της Κύμης με 93-82. Παρά την απουσία του Μουχάμεντ Φαγέ οι Πατρινοί δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα.

Η Κύμη εκμεταλλεύτηκε το χαλαρό ξεκίνημα των γηπεδούχων και στο 2' προηγήθηκε με 1-7. Οι φωνές του Μάκη Γιατρά «ξύπνησαν» τους παίκτες του και με πρωταγωνιστές τους Λούποβι και Έβανς αρχικά ισορρόπησαν το σκορ (9-10, 5') και εν συνεχεία προηγήθηκαν με 21-16 (9').

Η δεύτερη περίοδος έφερε την υπογραφή του Σταύρου Τουντζιαράκη ο οποίος με 7 δικούς του πόντους έδωσε διψήφια διαφορά πόντων στην ομάδα του (34-23, 14'). Με τα τρίποντα του Χολ οι Πατρινού αύξησαν τη διαφορά στο +15 (44-29, 17΄) διατηρώντας τη μέχρι την ανάπαυλα.

Δανία – Ιρλανδία με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Κλείσιμο
Ο Χολ δεν έχασε το ρυθμό του παρά τη διακοπή του ημιχρόνου και με 2/2 τρίποντα έβαλε τον Προμηθέα στο +21 (59-38, 23'). Η Κύμη όσο κι αν ήθελε δε μπορούσε να αντιδράσει με τους γηπεδούχους να παραμένουν στο 20+ με σχετική ευκολία.

Οι φιλοξενούμενοι τα παράτησαν και η ποιότητα των γηπεδούχων ήταν αδύνατον να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία κι έτσι η διαφορά έπιασε τη μέγιστη τιμή της στους 29 πόντους (88-59, 35'). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν και να χάσουν με «χαρακτήρα» και το κατάφεραν αφού με εντυπωσιακό τελευταίο πεντάλεπτο να χάσουν τελικά με 11 πόντους διαφορά.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Τεράστια διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Οι νικητές ήταν πολύ καλύτεροι ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 56% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα, 24 ασίστ και 10 λάθη.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Λάνγκστον Χολ τελείωσε με 17 πόντους (1/2δ., 4/6τρ., 3/5β.), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ ο Ολεξάντρ Λούποβι (25:59) τελείωσε με 16 πόντους (5/9δ., 2/2τρ.).

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Τσαγκαράκης σε 26:45 είχε μόλις 1/3 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα λάθος.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Με το σκορ στο 21-19 ο Προμηθέας έτρεξε επιμέρους σκορ 10-1 και έκανε το 31-20. Στη συνέχεια «χάθηκαν» οι γηπεδούχοι.

ΑΦΑΝΗΣ «ΗΡΩΑΣ»: Ο Σον Έβανς βοήθησε αρκετά προσφέροντας 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Οι νικητές τίποτα, οι ηττημένοι τα 19 λάθη και την κακή τους άμυνα.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το ανάποδο κάρφωμα του Έβανς στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 49-34, 78-52, 93-82
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης