ΑΕΚ… με το μυαλό στα «αστέρια»

ΑΕΚ… με το μυαλό στα «αστέρια»

Αγώνα -αλλά και το μυαλό της αλλού- έχει σήμερα η ΑΕΚ! Η «Ένωση» δίνει το τρίτο της τεστ απέναντι στην Μπάνικ Οστράβα, αλλά σκέφτεται κυρ

ΑΕΚ… με το μυαλό στα «αστέρια»
Σε ρυθμούς Champions League -έστω κι αν αντίπαλος τους σήμερα θα είναι η ταπεινή Μπάνικ Οστράβα- κινούνται στην ΑΕΚ. 

Ενόψει του τρίτου φιλικού τεστ στην Πολωνία, το μυαλό όλων στην «Ένωση» δεν βρίσκεται κυρίως εκεί, αλλά… ταξιδεύει στη Νιόν της Ελβετίας. 

Κλείσιμο
Έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σε κλήρωση του Champions League και, όπως είναι εύλογο, περιμένουν με αγωνία να μάθουν τον αντίπαλό τους στον γ’ προκριματικό. 

Εκεί όπου θα ήθελαν σε πρώτη φάση να αποφύγουν τον (φιναλίστ του περσινού Europa League) Άγιαξ και την (φιλόδοξη και πιο έτοιμη) ΤΣΣΚΑ, ενώ δεν θα τα έβαφαν μαύρα αν τους έπεφτε κάποια εκ των Ντιναμό Κιέβου, Μπριζ και (κυρίως) Βικτόρια Πλζεν. 

Αφότου λοιπόν οριστικοποιηθεί το ποιος θα βρεθεί απέναντί τους στα «αστέρια», ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του θα… προσγειωθούν στην πραγματικότητα της προετοιμασίας και θα επικεντρωθούν στο φιλικό με την Μπάνικ (18:00, NovaSports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr). 

Χωρίς να υπολογίζονται γι’ αυτό οι Σιμόες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Πατίτο και Μεληκιώτης και με τον Ανδαλουσιανό να μοιράζει εκ νέου τον χρόνο συμμετοχής, δεδομένου ότι αύριο ακολουθεί κι άλλο φιλικό (το τελευταίο επί πολωνικού εδάφους) με αντίπαλο την Μπνέι Σαχνίν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης