“Γιαπωνέζος” ο Τζος Τσίλντρες!

“Γιαπωνέζος” ο Τζος Τσίλντρες!

Ο Τζος Τσίλντρες συνεχίζει την παγκόσμια μπασκετική του περιήγηση και από την Αυστραλία και αργότερα το NBDL, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του σε ακόμα ένα μεγάλο νησί: την Ιαπωνία!

“Γιαπωνέζος” ο Τζος Τσίλντρες!
Σύμφωνα με άρθρο της JapanTimes, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού με το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου, συμφώνησε με την Σάνεν που εδρεύει στη Χαμαμάτσου, μία πόλη περίπου 250 χιλιόμετρα από το Τόκυο με πληθυσμό κοντά στους 800.000 κατοίκους.

Ο Τζος Τσίλντρες που έφτασε πλέον τα 33 χρόνια, δεν βρήκε τίποτα στο ΝΒΑ – όπως άλλωστε αναμενόταν παρά τις δύο (2014-16) καλές του σεζόν στην Αυστραλία με τους Σίντνεϊ Κινγκς- και πήρε την απόφαση να πάει στην Ιαπωνία αντί να περιφέρει άσκοπα την … αφάνα του στο NBDL. Προφανώς άλλωστε, τα λεφτά στη Σάνεν θα είναι περισσότερα από την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ.

Κλείσιμο
Η Σάνεν είναι μία καλή ομάδα στην Ιαπωνία με το τέταρτο ρεκόρ αυτή τη στιγμή στη λίγκα σε σύνολο 18 ομάδων.

Συμπτωματικά ο Τσίλντρες θα αντικαταστήσει έναν παίκτη που επίσης έπαιξε στην Ελλάδα, τον Ρίτσαρντ Ρόμπι που το 2011 βρισκόταν στο Περιστέρι και ο δεύτερος ξένος της Σάνεν είναι ο Ρόμπερτ Ντοζίερ με τον οποίο ο “Τσιλς” είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό όταν εκείνος έπαιξε στον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ. Απίστευτο…

Πρώτος σκόρερ στην ιαπωνική λίγκα είναι ο Νικ Φαζέκας που έχει αγωνιστεί στους Μάβερικς και τους Κλίπερς περίπου την ίδια εποχή που ο ο Τζίλντρες πήγε στον Ολυμπιακό.

Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης