Πρέμιερ Λιγκ: Η κορυφαία ενδεκάδα

Πρέμιερ Λιγκ: Η κορυφαία ενδεκάδα

Τέσσερις παίκτες της Λέστερ, ισάριθμοι της Τότεναμ κι από ένας εκπρόσωπος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ στην λίστα των κορυφαίων σύμφωνα με την Ένωση Παικτών

Πρέμιερ Λιγκ: Η κορυφαία ενδεκάδα
Είναι οι δύο ομάδες που έχουν κλέψει την παράσταση φέτος με την πορεία που πραγματοποιούν. Η εκπληκτική Λέστερ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας πέντε βαθμούς περισσότερους από την Τότεναμ, που διαθέτει την πιο νεανική ομάδα της κατηγορίας, καθώς επίσης την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση!

Λογικό κι αναμενόμενο ήταν λοιπόν να κυριαρχήσουν πλήρως και στην ψηφοφορία για την κορυφαία ενδεκάδα, που πραγματοποίησε η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από τέσσερις εκπροσώπους.

Κλείσιμο
Οι μοναδικοί τρεις που δεν προέρχονταν απ' αυτές τις ομάδες ήταν οι Ντε Χέα (τερματοφύλακας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπεγιερίν (δεξιός οπισθοφύλακας, Άρσεναλ), Παγέ (μέσος Γουέστ Χαμ).

Η Τότεναμ έχει δύο αμυντικούς (Ρόουζ, Αντερβάιρελντ), η Λέστερ έναν (Μόργκαν), με τις ισορροπίες να αλλάζουν στην μεσαία γραμμή όπου η Λέστερ έχει δύο εκπροσώπους (Καντέ, Μαχρέζ) κι η Τότεναμ ένα (Άλι).

Κι από τη στιγμή που το σύστημα που επέλεξε η Ένωση των παικτών ήταν το 4-4-2 ως δίδυμο της επίθεσης επιλέχθηκαν οι πιστολέρο της κατηγορίας Κέιν (23 γκολ, Τότεναμ), Βάρντι (22 γκολ Λέστερ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης