Η Ευρώπη στα πόδια του Μανωλά

Η Ευρώπη στα πόδια του Μανωλά

Είναι το πιο «hot» όνομα της ελληνικής αγοράς και ήδη μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ σχεδιάζουν να δαπανήσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους

Η Ευρώπη στα πόδια του Μανωλά
Ο λόγος για τον στόπερ της Ρόμα, Κώστα Μανωλά που πριν καλά καλά κλείσει δύο χρόνια στους «τζιαλορόσι» είναι περιζήτητος στην Ευρώπη και δη από ομάδες, κυρίως της Αγγλίας. Ο διεθνής αμυντικός είναι από τους καλύτερους παίκτες στη φετινή στη Serie A, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ενώ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Και μετά από 19 μήνες συμπεραίνεις ότι έχει «φτιάξει» πολύ καλό όνομα στο ιταλικό ποδόσφαιρο. 

Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στη Ρόμα με ετήσιες αποδοχές κάτι περισσότερο από 2 εκατ. ευρώ χωρίς να μπει κάποια ρήτρα. Έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και κάποιοι λένε ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω το καλοκαίρι, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Ρωμαίους. 

Κλείσιμο
Το βέβαιο είναι ότι προμηνύεται ένα «καυτό» καλοκαίρι με τη διοίκηση να εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει επέκταση συμβολαίου στον Κώστα Μανωλά με καλύτερους οικονομικούς όρους. Μία πρόταση που θα του αποφέρει για κάθε χρόνο συνεργασίας περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ καθαρά! 

Για την ώρα δεν έχει κληθεί ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Ευαγγελόπουλος προκειμένου να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις. Πληροφορίες από την Ιταλία, όμως, αναφέρουν ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού της διοίκησης με την πλευρά του 24χρονου αμυντικού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης