Κεϊτά: «Συγκεντρωμένος είτε στην 11άδα, είτε στον πάγκο»
Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Καλλονής, Πολ Κεϊτά, τόνισε στο gazzetta.gr πως ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να μένει συγκεντρωμένος, είτε παίζει βασικός, είτε είναι στον πάγκο.
Στο 60' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και έξι λεπτά αργότερα έβαλε σε θέση οδηγού την Καλλονή. Ο Πολ Κεϊτά, μετά από μια αδράνεια της άμυνας του Πανιωνίου, έκανε μια κούρσα και βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλου, τον οποίο πλάσαρε ψύχραιμα.
Ο Σενεγαλέζος έδωσε λύση από τον πάγκο και αυτό έγινε επειδή μένει συγκεντρωμένος είτε βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, είτε στον πάγκο, κάτι που είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, όπως δήλωσε ο ίδιος στο gazzetta.gr.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.