«Βλέπει» Αλφάρο ο ΠΑΟΚ

«Βλέπει» Αλφάρο ο ΠΑΟΚ

Ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αλεχάντρο Αλφάρο, ο οποίος δεν έχει τις καλύτερες των σχέσεων αυτή τη στιγμή με τη Μαγιόρκα

«Βλέπει» Αλφάρο ο ΠΑΟΚ
Τους παίκτες με τους οποίους θα ολοκληρώσει το «παζλ» του φετινού ρόστερ ψάχνουν ακόμη στον ΠΑΟΚ, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του για τη νέα χρονιά. 

Μία από τις θέσεις που «ψάχνονται» οι Θεσσαλονικείς είναι εκείνη του εξτρέμ, με τον Αλεχάντρο Αλφάρο να είναι αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα. 

Ο Ισπανός άσος ανήκει στη Μαγιόρκα και αυτή τη στιγμή οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, κάτι που προσέλκυσε το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Κλείσιμο
Ο 28χρονος ακραίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ισπανίας, όπως η Σεβίλλη (2008-2010, 104 συμμετοχές – 34 γκολ – 7 ασίστ), Μαγιόρκα (2011-2014, 105 – 19 - 13). 

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί διακριτικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και αναμένεται να κάνει τη κίνησή του μόλις διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να καλύψουν με την καλύτερη δυνατή λύση το κενό που υπάρχει στα άκρα της επίθεσης. Μέχρι χθες το βράδυ οι Θεσσαλονικείς διέψευδαν ότι ασχολούνται με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης