LIVE: Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (τελικό)

LIVE: Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (τελικό)

- Το σκορ άνοιξε στο 38΄ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ μετά από ασίστ του Μανιάτη - Τα τέρματα για τους ερυθρόλευκους διπλασίασε στο 55΄ ο Κάμπελ - Μεγάλη ευκαιρία στο 8΄ του Αργεντίνου μέσου τον οποίο πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Βίντιτς

LIVE: Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (τελικό)
Έφτασε πλέον η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό στη φετινή διοργάνωση του Champions League καθώς σε λίγη ώρα υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσδοκώντας σε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στις 19 Μαρτίου προκειμένου να πετύχει τον τελικό και μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί «τον αγώνα της χρονιάς» για τους παίκτες και τον κόσμο του Ολυμπιακού: καθώς στο εγχώριο πρωτάθλημα η κυριαρχία του είναι αδιαμφισβήτητη, πλέον θέλει να κάνει το βήμα παραπέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Κλείσιμο
Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του sport-fm.gr


To γκολ του Τσόρι Ντομίνγκεζ



Το γκολ του Τζόελ Κάμπελ




Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Ολυμπιακού

Ο Μίτσελ, τελικά, δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στην ενδεκάδα που επέλεξε καθώς προτίμησε τους παίκτες που λίγο-πολύ όλοι ανέμεναν για το αρχικό σχήμα. 

Έτσι, ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Σαλίνο στο δεξί και τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στόπερ θα είναι οι Μανωλάς και Μαρκάνο, ενώ αμυντικά χαφ οι Εντινγκά και Μανιάτης. Στη θέση του δεξιού εξτρέμ θα είναι ο Κάμπελ και στο απέναντι άκρο ο Πέρες, ενώ ο Τσόρι θα κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο Ολαϊτάν. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Βαλντές και Φουστέρ. 

Ο Μίτσελ είχε και ορισμένα τετ α τετ με παίκτες που είναι στο όριο των καρτών και αν πάρουν μία κίτρινη σήμερα, δεν θα είναι παρόντες στον επαναληπτικό του «Ολντ Τράφορντ». Σύμφωνα με την UEFA στο όριο είναι οι Μανωλάς, Τσόρι και Φουστέρ και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί απόψε. Ο Μανωλάς, ως στόπερ, διατρέχει και τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Με Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι στην επίθεση για τους «μπέμπηδες»

Καμία έκπληξη δεν ετοίμασε στους «ερυθρόλευκους» ο Ντέιβιντ Μόγιες στους «11» που θα ξεκινήσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό. 

Κάτω απ’ την εστία της Γιουνάιτεντ θα είναι ο Ντε Χέα, με τον Σμόλινγκ δεξί μπακ, τον Εβρά αριστερά και δίδυμο στην άμυνα τους Φέρντιναντ και Βίντιτς. 

Κάρικ και Κλέβερλι θα βρίσκονται στον χώρο του κέντρου, με τους Βαλέντσια και Γιανγκ να βρίσκονται στα δύο άκρα και τους Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιανουζάι έμεινε εκτός αποστολής! Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Λίντεγκααρντ, Μπίτνερ, Φελαϊνί, Γκιγκς, Καγκάβα, Ερνάντες και Γουέλμπεκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης