«Τρίποντος» και… απόλυτος Ολυμπιακός (94-61 τον Κολοσσό στη Ρόδο)

«Τρίποντος» και… απόλυτος Ολυμπιακός (94-61 τον Κολοσσό στη Ρόδο)

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 μπάσκετ πέτυχε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 94-61 του Κολοσσού στη Ρόδο με αξιοσημείωτη ευστοχία στα τρίποντα. Κορυφαίοι Λοτζέσκι και Σπανούλης

Δύο σεισμικές δονήσεις στο Μεξικό
«Τρίποντος» και… απόλυτος Ολυμπιακός (94-61 τον Κολοσσό στη Ρόδο)
Οι πρωταθλητές Ευρώπης, συνάντησαν δυσκολίες από τον Κολοσσό που παρέμεινε ουραγός και χωρίς νίκη μόνο για τα επτά πρώτα λεπτά, καθώς ήταν αδιάφοροι στην άμυνα. Μόλις μπήκαν στον ρυθμό του αγώνα και σοβαρεύτηκαν δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κάνουν… φύλλο και φτερό την άμυνα των γηπεδούχων. Αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ και με εκπληκτική ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε άλλη μία θεαματική νίκη στο ενεργητικό του.

Εκτός του Βελγοαμερικανού φόργουορντ και του Λαρισαίου γκαρντ που είχαν 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, πολύ καλή απόδοση είχε για μία ακόμα φορά και ο Περπέρογλου (12π.), ενώ σημάδια ανάκαμψης έδειξε ο Έισι Λο (9π.). Για τους γηπεδούχους καλύτεροι ήταν οι Όσμπι και Σίμπσον.

Κλείσιμο
Ο αγώνας:
Ο Κολοσσός μπήκε… φορτσάτος στο ματς και προηγήθηκε 8-2 στο 2ο λεπτό με καλάθια των Τσάμη και Σίμπσον. Με τον Λοτζέσκι να είναι «ζεστός» από μακρινή απόσταση, ο Ολυμπιακός μείωσε σε 12-11 στο 4΄, αλλά φαινόταν να έχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα, αφού στα πρώτα πέντε λεπτά είχε δεχθεί 16 πόντους. Οι γηπεδούχοι έτρεχαν στον αιφνιδιασμό, προσέφεραν όμορφο θέαμα και προηγούνταν 20-15 στο 7΄, με τον Όσμπι να κάνει ο,τι θέλει την άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης. Ακολούθησε ένα επί μέρους 8-2 των τελευταίων, με αιχμές του δόρατος τους Λοτζέσκι (15π. με 6/6 σουτ στο 1ο δεκάλεπτο) και Σπανούλη (12π. με 5/5), που τους έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα 23-22, 1΄44΄΄πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Πλέον ο Ολυμπιακός είχε βρει ρυθμό, είχε εκπληκτικά ποσοστά σε δίποντα (90%) και τρίποντα (67%) και ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο με διαφορά εννέα πόντων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης