Bαριά η «Ελαφρά ταξιαρχία» κόντρα στον Λεβαδειακό (4-2)

Bαριά η «Ελαφρά ταξιαρχία» κόντρα στον Λεβαδειακό (4-2)

Ο Απόλλωνας από την πρώτη αγωνιστική είχε... ξεχάσει την νίκη-  Την πέτυχε με εμφατικό τρόπο κερδίζοντας με 4-2 τον Λεβαδειακό στην Ριζούπολη

Τουρίστρια καταγγέλλει ομαδικό βιασμό
Bαριά η «Ελαφρά ταξιαρχία» κόντρα στον Λεβαδειακό (4-2)
Για τον Απόλλωνα, κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Τζόρβας, με τους Βέρτζο, Δεληζήση μπροστά του, τον Χατζηζήση δεξιά και τον Διαμάντη αριστερά. Στον άξονα έπαιξε ο Καμαρά, με τον Κόρμπο δίπλα του και μπροστά τους τον Έγκον σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή ήταν για ακόμα μία φορά ο Πετρόπουλος, με τους Τσιλιγκίρη και Γκουέλα στα φτερά της επίθεσης.

Για τους φιλοξενούμενους, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Στρατηλάτης, με τους Μανόλο και Σανγκινέτι μπροστά του και τους Μουλόπουλο, Λυκογιάννη σε δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας. Στον άξονα αγωνίσθηκε ο Κονέ με τον Λαμπρόπουλο και τον Καπό μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μάντζιος, τον οποίο πλαισίωναν οι Ορτέγκα και Κάντζι.

Δυνατά ο Απόλλωνας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και έδειξαν πως πρόθεσή τους ήταν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα που θα τους δώσει ψυχολογικό πλεονέκτημα. Μετά όμως από λίγα λεπτά, οι παίκτες του Λεβαδειακού όχι μόνο ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά πήραν τον έλεγχο και έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ.

Κλείσιμο
Κεραυνός από Κονέ

Ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν οι συμπαίκτες του νωρίτερα, το πέτυχε τελικά ο Κονέ στο 33' με μία πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ. Ο Ιβοριανός εκτέλεσε πολύ δυνατά, ο Τζόρβας αν και βρήκε την μπάλα, δεν μπόρεσε να την αποτρέψει από την πορεία της και έτσι αυτή κατέληξε στο βάθος της εστίας του, με τον έμπειρο πορτιέρο να έχει μερίδιο ευθύνης.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης