Φιγκερόα: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Φιγκερόα: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Έτοιμος να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσε δήλωσε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα κατά την παρουσίασή του

Φιγκερόα: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»
Φιγκερόα: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»
Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό. Και δεν έκρυψε τη χαρά του που στο «τριφύλλι» τον εμπιστεύτηκαν ξανά αναγνωρίζοντας πως αυτό συνέβη σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό. Εδώ που έπαιξα και πέρυσι. Είμαι χαρούμενος που έμεινα εδώ και επιτεύχθηκε η συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι μου άνοιξε τις πόρτες, όταν είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ και πάλι και ευχαριστώ την ομάδα γι' αυτή την ευκαιρία. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τονίζω και πάλι ότι είμαι χαρούμενος που παρέμεινα στον σύλλογο», ανέφερε. 

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρόλαβαν να τον αγαπήσουν, παρότι ο 32χρονος άσος έπαιξε όλα κι όλα σε οκτώ ματς. «Πραγματικά είναι ευχάριστο να ακούω καλά λόγια από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αγάπησα και με αγάπησαν πάρα πολύ. Θυμάμαι ακόμα το τραγούδι των οπαδών με το όνομα μου. Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω. Βλέπω την αγάπη, την αισθάνομαι και πραγματικά είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το μόνο που ζητώ είναι λίγη υπομονή, μέχρι να επανέλθω στην επιθυμητή κατάσταση, γιατί όλο αυτό το διάστημα έκανα ατομικές προπονήσεις και χρειάζομαι λίγο χρόνο για να είμαι έτοιμος». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης