ΠΑΟ: Φουριόζος ο Φιγκερόα

ΠΑΟ: Φουριόζος ο Φιγκερόα

Ο Αργεντινός πριν πάει στο «Απήλιον» έγινε μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» δείχνοντας την αγάπη του και το δέσιμό του με την ομάδα

Τους επιστράτευσαν  για να κάνουν …γενική συνέλευση!
ΠΑΟ: Φουριόζος ο Φιγκερόα
Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Αμέσως μετά πήγε στο «Απήλιον», αφού ζήτησε να δει τις νέες εγκαταστάσεις της ομάδας και χαιρετήθηκε με τους λίγους παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα και τους γνώριζε από πέρυσι.

Ο Αργεντινός πριν πάει στο «Απήλιον» έγινε μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» δείχνοντας την αγάπη του και το δέσιμό του με την ομάδα. Ο Αργεντινός φορ μίλησε και με το τεχνικό τιμ, αλλά και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έδειξε πόσο πολύ θέλει να παίξει το συντομότερο με την ομάδα. Εκανε προπονήσεις, αλλά θα χρειαστεί τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να είναι έτοιμος να παίξει.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις εθνικές ομάδες στις 12 Οκτωβρίου. Μετά την επανέναρξή του ο Φιγκερόα θα είναι πανέτοιμος εκτός απροόπτου και συγκεκριμένα για τον αγώνα με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης