Παγκόσμιο σοκ στο Λονδίνο! Μετά τον αποκλεισμό του Ναδάλ και της Σαράποβα, ήρθε η ώρα του Ρότζερ Φέντερερ! Ο Ελβετός ηττήθηκε 3-1 σετ (6-7, 7-6, 7-5, 7-6) από τον Σεργκέι Στακόφσκι (No 116) στο δεύτερο γύρο του Wimbledon κι έμεινε εκτός συνέχειας.
Έτσι, δεν θα έχει την ευκαιρία ούτε να υπερασπιστεί το τίτλο του, ούτε να κάνει οκτώ τις κατακτήσεις του, που αναμφισβήτητα αποτελεί «πλήγμα», ειδικά στην επιφάνεια που τόσο αγαπά! Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από 36 Grand Slam, δεν θα δώσει το «παρών» τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά!
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.grΈξω και η Σαράποβα
Το... ταξίδι της Μαρίας Σαράποβα στο Λονδίνο έλαβε (πολύ) πρόωρα τέλος!
Η Ρωσίδα, νούμερο τρία στον κόσμο ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο του Wimbledon από την Μισέλ Ντε Μπρίτο (Νο 131) με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση! Πολύ κακό παιχνίδι από την Μάσα, με λάθος επιστροφές, κακά χτυπήματα, την ώρα που η αντίπαλός της έπαιζε εντυπωσιακά.
Μάλιστα, η Σαράποβα είχε και αρκετά νεύρα, αφού το χορτάρι ήταν γλιστερό, με αποτέλεσμα να έχει και μια εντυπωσιακή πτώση στο δεύτερο σετ, στο οποίο αν και προσπάθησε να το γυρίσει, δεν τα κατάφερε, αφού δεν επωφελήθηκε τις λίγες ευκαιρίες της.
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr