ΠΑΣΟΚ: Αντικαθίσταται ο Νίκος Σηφουνάκης επειδή δεν ψηφίζει τον ΕΝΦΙΑ

ΠΑΣΟΚ: Αντικαθίσταται ο Νίκος Σηφουνάκης επειδή δεν ψηφίζει τον ΕΝΦΙΑ

Τη θέση του κ. Σηφουνάκη θα πάρει άλλος βουλευτής στο θερινό τμήμα, ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες διαρροών κατά την ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Οικονομικών

ΠΑΣΟΚ: Αντικαθίσταται ο Νίκος Σηφουνάκης επειδή δεν ψηφίζει τον ΕΝΦΙΑ
Η αντικατάσταση του Νίκου Σηφουνάκη στο Γ' Θερινό Τμήμα της Βουλής, επειδή δεν προτίθεται να ψηφίσει την τροπολογία που αφορά στον ΕΝΦΙΑ, είναι ειλημμένη, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ.

Τη θέση του κ. Σηφουνάκη θα πάρει άλλος βουλευτής στο θερινό τμήμα, ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες διαρροών κατά την ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Σηφουνάκης νωρίτερα είχε εκφράσει τις διαφωνίες του στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, στο οποίο περιελήφθη η τροπολογία.

Κλείσιμο
Η παρέμβασή του δεν αιφνιδίασε το ηγετικό επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς οι διαφωνίες του ήταν ήδη γνωστές σε αυτούς.

«Προσωπικά, για δεύτερη φορά δεν θα συναινέσω σε αλλαγές που δεν λύνουν το πρόβλημα και εν τέλει δημιουργούν -και δικαίως- ένα αίσθημα εμπαιγμού σε χιλιάδες φορολογούμενους» ανέφερε ο κ. Σηφουνάκης στη Βουλή κατά την ομιλία του.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιπλέον τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα φτάσω στο σημείο να "αναπολήσω τον ΕΕΤΗΔΕ", όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αλλά δεν θα συνηγορήσω στη συνέχιση μίας εξόφθαλμης αδικίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης