Η Μαρία Σπυράκη καταγγέλει στο Twitter την Επίτροπο της Σλοβενίας

Η Μαρία Σπυράκη καταγγέλει στο Twitter την Επίτροπο της Σλοβενίας

Η Alenka Bratuska φαίνεται σε βίντεο να τραγουδά στίχους κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ελληνίδα ευρωβουλευτής της ζητά εξηγήσεις

Η Μαρία Σπυράκη καταγγέλει στο Twitter την Επίτροπο της Σλοβενίας
Καταγγελία κατά της επιτρόπου της Σλοβενίας στην ΕΕ κάνει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Όπως καταγγέλλει η κ. Σπυράκη, η Alenka Bratuska που έχει ορισθεί από την χώρα της ως εκπρόσωπος στην Κομισιόν, φαίνεται σε βίντεο να σιγοτραγουδά και να χειροκροτά ένα τραγούδι, οι στίχοι του οποίου είναι κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«H Ευρώπη είναι συμμορίων ληστών. Εμείς φταίμε που θέλαμε να μπουμε στην Ευρώπη των ληστών και των κλεφτών. Αν τους πω γύφτους θα προσβάλλω τους γύφτους. Μακάρι ο διάβολος να τους πάρει όλους», λένε μεταξύ άλλων οι στίχοι του τραγουδιού που ενθουσίασαν την κ. Bratuska. 


Κλείσιμο


Η Μαρία Σπυράκη γράφει στα tweets της που συνοδεύουν το βίντεο: «Η προτεινόμενη Επίτροπος της Σλοβενίας Alenka Bratusek δεν ήθελε ποτέ η χώρα της να συγκρίνεται με την Ελλάδα» και στη συνέχεια: «Πράγματι κανένας Έλληνας Επίτροπος δεν υπήρξε χειροκροτητής τέτοιων απόψεων» για να καταλήξει πως «περιμένουμε από την κα Bratusek να μας εξηγήσει στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο πώς βλέπει την Ευρώπη».

Σημειώνεται ότι το βίντεο τραβήχτηκε ενώ η κ. Bratusek ήταν πρωθυπουργός της Σλοβενίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης