Μεχμέτ Αλί Ταλάτ: Δεν θα είμαι υποψήφιος

Μεχμέτ Αλί Ταλάτ: Δεν θα είμαι υποψήφιος

Μετά την εξέλιξη αυτή θεωρείται σίγουρο ότι υποψήφια θα είναι η Σιμπέλ Σιμπέρ η οποία είναι "πρόεδρος" της λεγόμενης "βουλής" του ψευδοκράτους

Μεχμέτ Αλί Ταλάτ: Δεν θα είμαι υποψήφιος
Τέλος στις πληροφορίες που τον έφεραν να υποβάλλει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Τουρκοκυπριακής Κοινότητας έβαλε με μήνυμα του στο Twitter ο τέως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Οι λεγόμενες "προεδρικές" εκλογές στα κατεχόμενα προγραμματίζονται για τον Απρίλιο του 2015. Ο κ. Ταλάτ δηλώνει ότι θα στηρίξει τον υποψληφιο που θα προτείνει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα (ΡΤΚ).

Μετά την εξέλιξη αυτή θεωρείται σίγουρο ότι υποψήφια θα είναι η Σιμπέλ Σιμπέρ η οποία είναι "πρόεδρος" της λεγόμενης "βουλής" του ψευδοκράτους. Η κα Σιμπέρ είχε διατελέσει και για τρεις μήνες "πρωθυπουργός". Ενδιαφέρον για την λεγόμενη "προεδρία" του ψευδοκράτους εκ μέρους του ΡΤΚ επιδεικνύουν και ο λεγόμενος "υπουργός" εξωτερικών Οζντίλ Ναμί και ο "πρωθυπουργός" Οζκάν Γιοργκατζίογλου.

Από το χώρο του Κόμματος Εθνικής Ενότητας αναμένεται να είναι και πάλι υποψήφιος ο Ντερβίς Έρογλου. Ο μόνος που μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του είναι το Μουσταφά Ακιντζί, ιδρυτής του Κόμματος Κοινοτικής Απελευθέρωσης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης