Σχεδόν πέντε μήνες έλειψε ο Γιάννης Σπαλιάρας από την αγαπημένη του Ζωή Τζάνη με την οποία συγκατοικούν και σκέφτονται να παντρευτούν. Το διάστημα που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, όπως είχε αποκαλύψει η Σάρα Εσκενάζυ, ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλούσε συνέχεια για εκείνη.
Το «Survivor» τελείωσε και ο παρουσιαστής και μοντέλο επέστρεψε στην αγκαλιά της αγαπημένης του. Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες του «You Weekly» ο έρωτας τους καλά κρατεί. Ο Σπαλιάρας δίνει φιλιά στην αγαπημένη του και δεν την αφήνει από την αγκαλιά του, σε εξόρμησή τους στην πισίνα.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.