Οι αμέτρητες βουτιές της στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου για πέντε και πλέον μήνες, φαίνεται ότι δεν έφτασαν στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» συνεχίζει τις βουτιές της, πλέον στις ελληνικές θάλασσες.
Στο Instagram, πόσταρε φωτογραφία της με μαγιό από την εξόρμησή της στο Λαγκούβαρδος της Μεσσηνίας, μία παραλία που ενδείκνυται για wind surf. Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε δίπλα στη σανίδα της. «Πίσω στις ρίζες»,
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.