Οι μπαλωθιές τον έστειλαν στον εισαγγελέα

Οι μπαλωθιές τον έστειλαν στον εισαγγελέα

Οι γείτονές του που αναστατώθηκαν από τις μπαλωθιές ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο 56χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Οι μπαλωθιές τον έστειλαν στον εισαγγελέα
Μεράκλωσε και ξέχασε την τραγωδία στο Μενίδι ένας 56χρονος Έλληνας, που το έριξε στους άσκοπους πυροβολισμούς αργά το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το σπίτι του στο Πέραμα Ιωαννίνων. Μάλιστα, δεν είχε άδεια για το κυνηγετικό του όπλο.

Οι γείτονές του που αναστατώθηκαν από τις μπαλωθιές ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο 56χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με άνδρες της Ασφάλειας. Το παράνομο όπλο κατασχέθηκε μαζί με τρεις κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ ο «πιστολέρο» πέρασε την υπόλοιπη νύχτα στα κρατητήρια και το πρωί παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Κλείσιμο
*** Ένα μικρό οπλοστάσιο κατείχε παράνομα ένας 58χρονος που συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, όταν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. και της Ο.Π.Κ.Ε, έκαναν έφοδο στο σπίτι και την επιχείρησή του και ανακάλυψαν ένα πιστόλι, τρεις γεμιστήρες τέσσερα κυνηγετικά όπλα και 382 φυσίγγια. Το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση και ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης