Αυξήθηκαν οι νεκροί στην άσφαλτο για πρώτη φορά από το 2010

Αυξήθηκαν οι νεκροί στην άσφαλτο για πρώτη φορά από το 2010

Συγκεκριμένα καταγράφηκαν 831 δυστυχήματα και παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης του 8,9% συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2015

Αυξήθηκαν οι νεκροί στην άσφαλτο για πρώτη φορά από το 2010
Μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι τα αποτελέσματα έρευνας της ΕΛΣΤΑΤ αναφορικά με τον αριθμό των τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώνονται στην χώρα μας.

Ένα από τα θετικά της κρίσης ήταν η συνεχόμενη μείωση του αριθμού των νεκρών στην άσφαλτο τα τελευταία χρόνια. Για πρώτη φορά από το 2010 καταγράφεται αύξηση του αριθμού των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα. 

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, καταγράφηκαν 831 δυστυχήματα και παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης του 8,9% συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2015.

Επιπλέον, στα δυστυχήματα αυτά 67 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους, (αύξηση 21,8%), 64 τραυματίστηκαν βαριά (αύξηση 1,6%) και 909 τραυματίστηκαν ελαφρά (αύξηση 6,8%).

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης