Άρπαξαν πέντε κινητά, μια φωτογραφική μηχανή και χρηματικό ποσό σε κέρματα
Δυο καταστήματα στην Πτολεμαΐδα χτύπησαν μέσα σε λίγη ώρα δυο Έλληνες διαρρήκτες, προκαλώντας τους ζημιές στην προσπάθειά τους να μπουν μέσα. Στο ένα κατάφεραν να φύγουν με γεμάτα χέρια, αλλά τελικά συνελήφθησαν... αυθημερόν από αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Από το κατάστημα ενός 42χρονου, οι δράστες ηλικίας 41 και 39 χρόνων άρπαξαν πέντε κινητά, μια φωτογραφική μηχανή και χρηματικό ποσό σε κέρματα, τα οποία στην κατοικία του 39χρονου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Στο δεύτερο κατάστημα μιας 39χρονης, δεν μπόρεσαν να τρυπώσουν και απλώς προκάλεσαν φθορές. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.
*** Ακόμη και η ήσυχη Νίσυρος έγινε πεδίο δράσης διαρρηκτών! Οι άγνωστοι δράστες στοχοποίησαν την κατοικία ενός 61χρονου, στην οποία εισέβαλαν κατά την διάρκεια της απουσίας του και άρπαξαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή αξίας 9.000 ευρώ, καθώς και οικογενειακά κειμήλια άγνωστης αξίας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.