Τώρα λένε ότι θα συλλαμβάνουν και θα απελαύνουν τους μετανάστες από Μαρόκο, Αλγερία και Τυνησία
Οι προερχόμενοι από τις εν λόγω χώρες, οι οποίοι αποτελούν πλέον μεγάλο μέρος των ροών προς την Ελλάδα, θα κρατούνται στα κέντρα καταγραφής και ύστερα θα απελαύνονται
Θα συλλαμβάνονται και θα κρατούνται, από σήμερα, οι μετανάστες από χώρες της Βόρειας Αφρικής και συγκεκριμένα οι προερχόμενοι από την Τυνησία, την Αλγερία και το Μαρόκο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι μετανάστες από τις συγκεκριμένες χώρες, οι οποίοι και αποτελούν πλέον μεγάλο μέρος των ροών προς την Ελλάδα, θα κρατούνται στα κέντρα καταγραφής και πιστοποίησης και στη συνέχεια θα μεταφέρονται στην Αθήνα, προκειμένου να απελαθούν.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.