Νεαρός μετέφερε χασίς από την Αλβανία με... λεωφορείο
Ο σκύλος ανιχνευτής του αστυνομικού τμήματος έκανε… πάρτι όταν μύρισε τις αποσκευές του 20χρονου επιβάτη του λεωφορείου που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο από την Αλβανία προς τη χώρα μας
Μαζί με τα ρούχα του μετέφερε χασίς από την πατρίδα του ένας νεαρός Αλβανός, που πίστεψε ότι οι έλεγχοι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς είναι χαλαροί για τους επιβάτες λεωφορείων. Όταν είδε τον εκπαιδευμένο αστυνομικό σκύλο, κατάλαβε ότι δεν είναι έτσι!
Ο σκύλος ανιχνευτής του αστυνομικού τμήματος έκανε… πάρτι όταν μύρισε τις αποσκευές του 20χρονου επιβάτη του λεωφορείου που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο από την Αλβανία προς τη χώρα μας και αμέσως οι αστυνομικοί τις άνοιξαν για να τις ελέγξουν. Στο εσωτερικό τους, βρήκαν τρία πακέτα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 321,6 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.