Ο «Ντέκο» μύρισε ηρωίνη, λαθραίο καπνό και κροτίδες

Ο «Ντέκο» μύρισε ηρωίνη, λαθραίο καπνό και κροτίδες

Ο εκπαιδευμένος σκύλος αντέδρασε θετικά μόλις πέρασε έξω από το σπίτι του ζευγαριού, σε ένα σημείο όπου η 38χρονη γυναίκα πωλούσε εκείνη τη στιγμή ηρωίνη βάρους 3,5 γραμμαρίων σε έναν 34χρονο

Ο «Ντέκο» μύρισε ηρωίνη, λαθραίο καπνό και κροτίδες
Όσο τεχνίτης και γκολτζής ήταν ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα έχει, άλλο τόσο αποτελεσματικός είναι και ο... τετράποδος συνώνυμός του! Ο «Ντέκο», ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Ασφαλείας Αργοστολίου ξετρύπωσε όσα παράνομα έκρυβε ένα ζευγάρι στο σπίτι του, που είχε μετατρέψει σε κέντρο διακίνησης ηρωίνης.

Αρχικά, ο εκπαιδευμένος σκύλος αντέδρασε θετικά μόλις πέρασε έξω από το σπίτι του ζευγαριού, σε ένα σημείο όπου η 38χρονη γυναίκα πωλούσε εκείνη τη στιγμή ηρωίνη βάρους 3,5 γραμμαρίων σε έναν 34χρονο. Έτσι, οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν και τους δυο επ' αυτοφώρω και έκαναν έρευνα στο σπίτι, όπου ο «Ντέκο» δεν ανακάλυψε άλλα ναρκωτικά, βρήκε όμως 20 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 18 γραμμάρια λαθραίου καπνού και δυο κροτίδες!

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 40χρονο σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος όμως απουσίαζε και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. Στο σπίτι του ζευγαριού κατασχέθηκαν 1.670 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών και δεκάδες μικρού μεγέθους πλαστικές σακούλες για την συσκευασία του παράνομου εμπορεύματος. Η 38χρονη και ο «πελάτης» της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης