Στη λίστα με τα νέα μέτρα που στάλθηκαν στο Brussels Group προκειμένου να ανοίξει και πάλι η στρόφιγγα της χρηματοδότησης περιλαμβάνονται και τα έσοδα που αναμένει να εισπράξει το κράτος από τις τηλεοπτικές άδειες.
Για το μέτρο αυτό μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιες ελληνικές τηλεοπτικές επιχειρήσεις να περιέλθουν στον έλεγχο ξένων επενδυτών μετά την είσπραξη του τέλους για την απόκτηση αδειών που θα κληθούν να πληρώσουν τα κανάλια.
Ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός και θα επιτρέπεται η συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου επενδυτή. Ακόμη ξεκαθάρισε πως ο διαγωνισμός θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες της της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κι όχι με όρους που θα ορίσει η ελληνική κυβέρνηση.
Το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά πως από την πώληση των αδειών θα εισπράξει συνολικά 350 εκατομμύρια αλλά ο κ. Σακελλαρίδης αποσαφήνισε πως το κράτος δεν περιμένει την είσπραξη του ποσού μέσα σε ένα χρόνο.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.