Ιωάννα Πλεύρη: Αυτή είναι η γυναίκα που ανακάλυψε το σύγχρονο Κωσταλέξι στην Καλλιθέα

Ιωάννα Πλεύρη: Αυτή είναι η γυναίκα που ανακάλυψε το σύγχρονο Κωσταλέξι στην Καλλιθέα

«Έπαθα σοκ όταν είδα τη Μαρία παρατημένη στο φωταγωγό» - Περιμένει τη δικαστική απόφαση για να αναλάβει την επιμέλεια της γυναίκας - Δείτε το μπαλκόνι όπου ζούσε φυλακισμένη η 36χρονη

Ιωάννα Πλεύρη: Αυτή είναι η γυναίκα που ανακάλυψε το σύγχρονο Κωσταλέξι στην Καλλιθέα
«Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η Μαρία υποφέρει, δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έβλεπα αυτήν την εικόνα. Εκείνη, παρατημένη στο πίσω μπαλκόνι του φωταγωγού, ταλαιπωρημένη και βασανισμένη. Η εικόνα αυτή με έχει στοιχειώσει δε μπορώ να τη ξεχάσω ακόμη και μετά από τόσους μήνες».



Κλείσιμο
Ιωάννα Πλεύρη

Είναι τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Πλεύρη, της κοπέλας που με τη δική της παρέμβαση αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση ενός σύγχρονου Κωσταλέξι στο κέντρο της Αθήνας.

Για πρώτη φορά δέχεται να μιλήσει για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν σοκ, θλίψη, οργή στο πανελλήνιο με τη φρικτή αυτή υπόθεση σύγχρονου Κωσταλέξι σε μια κεντρική γειτονιά της Αθήνας του 2014.



Με συγκίνηση, μιλά για το ταλαιπωρημένο 36χρονο κορίτσι, τη Μαρία Παπαδοπούλου που γλίτωσε από έναν παρατεταμένο εφιάλτη «κράτησης» και «ομηρίας» στο μπαλκόνι που βλέπει στο φωταγωγό μέσα στο ίδιο της το σπίτι από αυτούς που είχαν αναλάβει να την προσέχουν καθώς ήταν μόνη και αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της.

Η Μαρία που εδώ και αρκετές εβδομάδες νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό και προσπαθεί να ενώσει ξανά τα σπασμένα κομμάτια της, όπως σημειώνει η καλή της φίλη και γειτόνισσα Ιωάννα Πλεύρη μιλώντας πρώτη φορά στο protothema.gr. «Προσπαθεί να μη μιλά για το θέμα, θέλει να το αφήσει πίσω της. Δεν έχει ακόμη πολύ καλή ψυχολογία αλλά προσπαθεί.



Το δωμάτιο στο οποίο η Μαρία νοσηλεύεται

Προσπαθούμε και εμείς που θέλουμε να τη βοηθήσουμε να σταθεί στα πόδια της ξανά. Μαζί με κάποιους μακρινούς συγγενείς που ανακάλυψα αποφασίσαμε να ζητήσουμε από κοινού την επιμέλεια της Μαρίας. Θέλουμε να επιστρέψει στο σπίτι της και να συνεχίσει τη ζωή της», θα πει.

Σε μία κατάθεση ψυχής η Ιωάννα, ο άνθρωπος που όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει λείψει ούτε μέρα από το νοσοκομείο, περιγράφει πώς αισθάνθηκε όταν άκουσε τη Μαρία πριν λίγες ημέρες σε συζήτησή τους να λέει πως δε θέλει να επιστρέψει στο σπίτι εκείνο ξανά: «Είναι φυσικό νομίζω, είναι ακόμη πολύ νωπές οι μνήμες για τον εφιάλτη που βίωσε εκεί, είναι σαφές ότι δε μπορεί να ξεχάσει από τη μια στιγμή στην άλλη όλα τα φρικτά πράγματα που πέρασε εκεί».



Το μπαλκόνι του φωταγωγού που ήταν παρατημένη η Μαρία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης