Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, νοσηλεύεται το δίχρονο κοριτσάκι από τη Συρία )σύμφωνα με πληροφορίες), το οποίο εντοπίστηκς μαζί με άλλους ναυαγούς ανοιχτά της Παλαιόχωρας, σε μια ακόμη ναυτική τραγωδία με θύτες σύγχρονους δουλεμπόρους και θύματα μετανάστες που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο.
Το μικρό αγγελούδι, διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ, από το Νοσοκομείο Χανίων που είχε εισαχθεί το Σάββατο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του.
Σύμφωνα με την υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου, το δίχρονο κορίτσι έχει βαριάς μορφής αφυδάτωση και πιθανή λοίμωξη του αναπνευστικού.
Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.