Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στον Πειραιά

Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στον Πειραιά

Δείτε ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι επιλέχθηκαν για τις θέσεις των αντιδημάρχων στους τομείς Οικονομικών, Εμπορίου και Καθαριότητας

Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στον Πειραιά
Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι με θητεία από 10/9/2014 έως 4/3/2017 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Γλύκα – Χαρβαλάκου Αθηνά, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, χωρίς αντιμισθία, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Μελάς Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προσόδων και Εμπορίου καθώς επίσης και τις αρμοδιότητες της ελεγχόμενης στάθμευσης και του ελέγχου υπαίθριου εμπορίου και λαϊκών αγορών.

Κλείσιμο
Καλογερόγιαννης Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και της Δ/νσης Μηχανολογικού – Ηλεκτρολογικού.

Επίσης, ορίζονται ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με θητεία από 10/9/2014 έως 4/3/2017, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Ζηλάκου Χαραλαμπία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Βεντούρης Ανδρέας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πληροφορικής και του αυτοτελούς τμήματος Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης