Χασισοκαλλιεργητές είχαν όπλα και αρχαία στην Ξάνθη

Χασισοκαλλιεργητές είχαν όπλα και αρχαία στην Ξάνθη

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οργάνωσαν ταυτόχρονη επιχείρηση για τη σύλληψη των δυο υπόπτων ηλικίας 52 και 43 χρόνων

Χασισοκαλλιεργητές είχαν όπλα και αρχαία στην Ξάνθη
Μαζί παραβίαζαν τον... μισό ποινικό κώδικα δυο φίλοι από την Ξάνθη, αλλά είχαν μοιραστεί τα... πειστήρια που τους ενέπλεκαν σε διάφορες παρανομίες, όπως η καλλιέργεια και η κατοχή ναρκωτικών, η αρχαιοκαπηλία και η παράνομη οπλοκατοχή! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ξάνθης, όμως, τους άσκησε δίωξη για όλα!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οργάνωσαν ταυτόχρονη επιχείρηση για τη σύλληψη των δυο υπόπτων ηλικίας 52 και 43 χρόνων και έκαναν εξονυχιστικές έρευνες στα σπίτια τους όπου εντόπισαν πλήθος ευρημάτων. Σε αυτό του 43χρονου βρήκαν μια μεγάλη χασισοφυτεία από 47 δενδρύλλια ύψους 0,50 εκατοστών ως 1,70 μέτρου, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 259,5 γραμμαρίων, δυο πιστόλια ρέπλικα με τρεις γεμιστήρες, 30 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και ένα αρχαίο νόμισμα.

Στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκαν άλλα 39 αρχαία νομίσματα μαζί με ένα αρχαίο δαχτυλίδι, ένα σπαθί μήκους 85 εκατοστών και ένα μονόκαννο όπλο παλαιού τύπου. Όλα τα αρχαία αντικείμενα εστάλησαν στην αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία για να χρονολογηθούν και να εκτιμηθεί η αξία τους, ενώ οι δράστες αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων, παράνομη οπλοκατοχή, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης