Διαδηλώσεις στα κατεχόμενα κατά της επίσκεψης Ερντογάν

Διαδηλώσεις στα κατεχόμενα κατά της επίσκεψης Ερντογάν

Οι οργανωτές συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου σήμερα στο πάρκο Καγκλαγιάν στην κατεχόμενη Λευκωσία, στις 4 το απόγευμα

Διαδηλώσεις στα κατεχόμενα κατά της επίσκεψης Ερντογάν
Διαδηλώσεις εναντίον της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κατεχόμενη Κύπρο άρχισαν να πραγματοποιούν χθες, Κυριακή, στην κατεχόμενη Λευκωσία Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους εκ νέου σήμερα το απόγευμα, στο πάρκο Καγκλαγιάν. 

Εκπρόσωποι του Κόμματος Ενωμένης Κύπρου (BKP), του Σοσιαλιστικού Κόμματος Κύπρου (KSP) και του Κόμματος Νέα Κύπρος (YKP), κάποιων συνδικαλιστικών οργανώσεων και ΜΚΟ συγκεντρώθηκαν κοντά στην πύλη Κερύνειας στην κατεχόμενη Λευκωσία, χθες βράδυ.

Η ομάδα ήθελε να στήσει σκηνή αλλά η λεγόμενη  `αστυνομία` δεν τους άφησε λέγοντας τους ότι δεν είχαν την απαραίτητη άδεια.

Οι οργανωτές συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου σήμερα στο πάρκο Καγκλαγιάν στην κατεχόμενη Λευκωσία, στις 4 το απόγευμα.

Μιλώντας εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής ο ακτιβιστής Ναζέν Σανσάλ ανέφερε χθες ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας τους εναντίον της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Κύπρο πραγματοποιείται με επιτυχία, προσθέτοντας ότι θα βρεθούν ξανά στους δρόμους σήμερα Δευτέρα. 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης