Νέα Αρτάκη: Φύλαγε το σπίτι οπλισμένος σαν «αστακός»
Τον 35χρονο φύλακα της αγροτικής κατοικίας εντόπισαν αστυνομικοί που τον πέρασαν αρχικά για διαρρήκτη
Ως φύλακας εργαζόταν σε μια εξοχική κατοικία στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια ένας 35χρονος, αλλά δικαίωμα να οπλοφορεί δεν είχε. Παρ’ όλα αυτά, όμως, ήταν οπλισμένος σαν... αστακός και μάλιστα με βαρύ οπλισμό!
Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή, είδαν τον 35χρονο να περιφέρεται στο οικόπεδο και τον θεώρησαν ύποπτο για διάρρηξη. Έτσι, παρά τις διαμαρτυρίες του ότι είχε αναλάβει τη φύλαξη του σπιτιού, τον ακινητοποίησαν για να ελέγξουν τον ίδιο και ένα οίκημα που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα.
Μέσα σε αυτό και σε χώρους της κύριας εξοχικής κατοικίας, ανακάλυψαν ένα αυτόματο πολεμικό όπλο -το οποίο, μάλιστα, είχε υποστεί τροποποίηση- τον γεμιστήρα του, ένα περίστροφο με τη θήκη του και 79 φυσίγγια κρότου-λάμψης! Ο 35χρονος δικαιολογήθηκε ότι τα είχε για να τρομάξει τυχόν επίδοξους κλέφτες, αλλά καθώς δεν διέθετε άδεια οπλοκατοχής συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ενώ τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.