Μάλια: Βρετανοί τουρίστες έδειραν καταστηματάρχη, το γιο του και τον υπάλληλο

Μάλια: Βρετανοί τουρίστες έδειραν καταστηματάρχη, το γιο του και τον υπάλληλο

Όταν προσπάθησαν να τους πάρουν πίσω τη «γουρούνα» που τους νοίκιασαν γιατί τους είδαν που οδηγούσαν σαν τρελοί

Μάλια: Βρετανοί τουρίστες έδειραν καταστηματάρχη, το γιο του και τον υπάλληλο
Έφαγε της… χρονιάς του ο ιδιοκτήτης ενός γραφείου ενοικιαζόμενων οχημάτων στα Μάλια από τον οποίο ένας νεαρός Βρετανός είχε νοικιάσει μια “γουρούνα”, όταν προσπάθησε να την πάρει πίσω για να σώσει αθώους πεζούς από τις διαθέσεις του τουρίστα που είχε… πάθος για την ταχύτητα!

Ο επιχειρηματίας είδε ξαφνικά να περνάει μπροστά του σαν… σφαίρα το τετράτροχο όχημα με οδηγό το νεαρό “καμικάζι” που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και φοβήθηκε ότι θα έβρισκε τον μπελά του αν προκαλούσε κάποιο ατύχημα. Πήγε, λοιπόν, και πήρε τα κλειδιά της “γουρούνας” από τον 21χρονο Βρετανό. Όμως, εκείνος έγινε έξαλλος και κάλεσε… ενισχύσεις!

Μαζί με τρεις φίλους του επέστρεψε στο γραφείο και επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη, καθώς και στο γιο του και σε έναν Αλβανό υπάλληλό του που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν! Τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν αιμόφυρτα στο ΠΑΓΝΗ για τις πρώτες βοήθειες, αλλά οι αστυνομικοί που έσπευσαν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους τέσσερις Βρετανούς ηλικίας 20 και 21 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για απρόκλητη επίθεση, σωματικές βλάβες και φθορές ξένης περιουσίας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης