Εκκληση πανεπιστημιακών σε Λοβέρδο

Εκκληση πανεπιστημιακών σε Λοβέρδο

Ζητούν να μην αφήσει τα πανεπιστήμια να επιστρέψουν στην περυσινή κατάσταση λόγω της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων σε οκτώ ιδρύματα

Εκκληση πανεπιστημιακών σε Λοβέρδο
«Ως υπουργός αλλά και ως συνάδελφος, μην αφήσετε τα Πανεπιστήμιά μας να επιστρέψουν στην τραγική κατάσταση που βρέθηκαν το περασμένο φθινόπωρο και δεν έχουν μπορέσει από τότε να αποκαταστήσουν την εύρυθμη λειτουργία τους».

Την έκκληση αυτή απευθύνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ), καθηγητής Στάθης Ευσταθόπουλος, με επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων σε οκτώ Πανεπιστήμια.

Κλείσιμο
Αναλυτικά στην επιστολή τονίζεται: «Ένα από τα σημαντικά και ίσως το πιο επείγον από τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, είναι αυτό της διαθεσιμότητας των Διοικητικών Υπαλλήλων των Πανεπιστημίων μας. Είναι γνωστό κ. Υπουργέ ότι το θέμα είναι πάρα πολύ κρίσιμο για τη λειτουργία των Πανεπιστημίων μας και πρέπει να προχωρήσετε άμεσα στη λύση του. Λύσεις υπάρχουν. Ως υπουργός αλλά και ως συνάδελφος, μην αφήσετε τα Πανεπιστήμιά μας να επιστρέψουν στην τραγική κατάσταση που βρέθηκαν το περασμένο φθινόπωρο και δεν έχουν μπορέσει από τότε να αποκαταστήσουν την εύρυθμη λειτουργία τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης