Δεν έφτασε ποτέ στους πελάτες ο λαθραίος καπνός

Δεν έφτασε ποτέ στους πελάτες ο λαθραίος καπνός

Οι αστυνομικοί του τμήματος Άργους Ορεστικού συνέλαβαν το δράστη στον κόμβο Βογατσικού- Καστοριάς

Δεν έφτασε ποτέ στους πελάτες ο λαθραίος καπνός
Στα περίπτερα θα αναγκαστούν να καταφύγουν οι πελάτες ενός αλλοδαπού λαθρέμπορου που ετοιμαζόταν να τους παραδώσει τις συσκευασίες αφορολόγητου καπνού τις οποίες είχε φορτώσει στο αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί του τμήματος Άργους Ορεστικού τον συνέλαβαν στον κόμβο Βογατσικού- Καστοριάς.

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος Αλβανός βρέθηκαν δέκα συσκευασίες ακατέργαστου καπνού συνολικού βάρους πέντε κιλών, χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης και χωρίς να αναγράφεται στη συσκευασία ο τόπος προέλευσης και κατασκευής.

Κλείσιμο
Ο καπνός κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο, δύο κινητά και 405 ευρώ και ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία. 

*** Έτοιμοι να ρίξουν στην αγορά της Ξάνθης 211 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί ήταν δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 41 χρόνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης