Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών από τη Βουλγαρία, ηλικίας 31, 23, 23 και 21 ετών προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής στην Κομοτηνή.
Οι τέσσερις άνδρες λίγη ώρα πριν τη σύλληψή τους έκαναν αγορές σε δύο καταστήματα της πόλης πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν :
34 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ
χρηματικό ποσό ύψους 395 ευρώ και 500 λέβα
Κλείσιμο
1 σιδερογροθιά
4 κινητά τηλέφωνα
Σημειώνεται ότι σε βάρος του ενός 23χρονου η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής, καθόσον βρέθηκε στην κατοχή του η παραπάνω σιδερογροθιά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.