Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
Με αρκετή ζέστη, ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας θα διαμορφωθεί σήμερα το σκηνικό του καιρού.
Συγκεκριμένα, ηλιοφάνεια περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη
Κλείσιμο
. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις, μέτριοι από νότιες διευθύνσεις μετά το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια
Ελλάδα, 21 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, τοπικά ισχυροί στα νοτιοανατολικά πελάγη, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς ως μέτριοι.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.