Η Antipollution καθάρισε την ακτή του Μεγάλου Καβουρίου
Η Antipollution ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για τον εθελοντικό καθαρισμό των ακτών που με επιτυχία συντονίζει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA για 23η συνεχή χρονιά, καθάρισε το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, την ακτή του Μεγάλου Καβουρίου.
Ο Πρόεδρος της Antipollution, Βύρων Βασιλειάδης, μαζί με όλους τους συνεργάτες της εταιρείας αποδείξαμε ότι οι άνθρωποι της Antipollution θέλουμε ένα περιβάλλον που αξίζει στις παρούσες αλλά και μέλλουσες γενιές και κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να το έχουμε.
Με το σύνθημα «καθαρίζουμε ό,τι αφήσαμε πίσω μας στις παραλίες» και με στόχο να ενδυναμωθεί η περιβαλλοντική συνείδηση όλων μας απέναντι στον πλούτο των ακτών της χώρας μας, η εταιρεία μας δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογική αυτή προσπάθεια.
Οι συνεργάτες της Antipollution, επιβραβεύοντας τέτοιες πρωτοβουλίες αλλά και με στόχο μας να αναδείξουμε την ανάγκη της συλλογικής προσπάθειας και συνείδησης για τη διάσωση του περιβαλλοντικού μας πλούτου αξιοποιήσαμε τη διάθεσή μας για ομαδική δουλειά.
Όλοι μαζί καθαρίσαμε την ακτή του Μεγάλου Καβουρίου, αξιοποιώντας την εμπειρία της εταιρείας μας στη συλλογή, μεταφορά και διαχείριση απορριμμάτων, με κεντρικό μήνυμα μας την όλο και επιτακτικότερη ανάγκη αξιοποίησης τους μέσω των νέων τεχνικών ανακύκλωσης και ανάκτησης.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco