Ο δημοφιλής μουσικός θα ξεσηκώσει το νησί της Σαντορίνης
Το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF) υποδέχεται στις 7 Αυγούστου τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Παναγιώτη Μάργαρη για μία ξεχωριστή βραδιά με τίτλο «Κονσέρτο για Δύο».
Ένα ανατρεπτικό “Concerto για δύο” φτιαγμένο για κιθάρα και φωνή, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ερμηνεύει μοναδικά και μόνο με τη συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη ορισμένα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια του καθώς και άλλων δημιουργών της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.