«Μανώλη…!» με την Άννα Φόνσου

«Μανώλη…!» με την Άννα Φόνσου

Η ηθοποιός παρουσιάζει το έργο του κύπριου συγγραφέα Γιώργου Νεοφύτου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για έξι παραστάσεις- Τα έσοδα θα διατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

«Μανώλη…!» με την Άννα Φόνσου
Η Άννα Φόνσου επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με το έργο του κύπριου συγγραφέα Γιώργου Νεοφύτου με τίτλο «Μανώλη...!». Σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης: «Πρόκειται για ένα έργο που κάτω από την επιφανειακή του απλότητα και την σχεδόν δωρική του λιτότητα κρύβεται ένας κόσμος από βαθιά ανθρώπινα συναισθήματα. Πάντα σε χαμηλούς τόνους και χωρίς ποτέ να γίνεται μελόδραμα φανερώνει πανανθρώπινες, διαχρονικές αξίες. Καταφέρνει να συγκινήσει και ιδιαίτερα να προβληματίσει.»

Στην παράσταση ακούγονται μελωδίες του  Μάνου Χατζιδάκι και του Γάλλου συνθέτη Erik Sati. Συμμετέχουν η  Άντα Αγοραστού (τραγούδι) και  Γιάννης Λουκάτος (στην κιθάρα). Θα παροσουσιαστεί  από τις 17 Ιανουαρίου και για έξι παραστάσεις  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο "Σπίτι του Ηθοποιού".

Κλείσιμο
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Βαγιανός

Παρασκευή 17, Σάββατο 18, Κυριακή 19 & Παρασκευή 24, Σάββατο 25, Κυριακή 26  Ιανουαρίου 2014, στις 21:30, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,  τηλ. 210 3418 550, www.mcf.gr.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης