Ο Eπιθεωρητής πάει στο Θέατρο Βράχων

Ο Eπιθεωρητής πάει στο Θέατρο Βράχων

Η αθάνατη κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ σε σκηνοθεσία του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου και με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο κάνει μία στάση απόψε στο θέατρο Βράχων!

Ομαδικές δηλητηριάσεις σκύλων σε Γρεβενά και Στυλίδα
Ο Eπιθεωρητής πάει στο Θέατρο Βράχων
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σαν άλλος...Επιθεωρητής, μαζί με τον Γιώργο Αρμένη (Έπαρχος), την Αριέττα Μουτούση, τον Μιχάλη Μητρούση, τη Δανάη Σκιάδη, τον Θόδωρο Κατσαφάδο, τον Θανάση Κουρλαμπά και έξι ακόμα ηθοποιούς, καταφτάνουν απόψε (16/7) στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του ομώνυμου φεστιβάλ. Εκεί θα παρουσιάσουν μία από τις κορυφαίες κοινωνικές σάτιρες του παγκόσμιου δραματολογίου, τον «Επιθεωρητή» του Νικολάι Γκόγκολ σε σκηνοθεσία του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου.

Σε μια μακρινή επαρχιακή πόλη της τσαρικής Ρωσίας, ο διοικητικός μηχανισμός του κράτους χαρακτηρίζεται από διαπλοκή, διαφθορά, απάτες και δωροδοκίες. Ωστόσο, όταν αναγγέλλεται ότι θα έρθει ο Κρατικός Επιθεωρητής, τότε αναδεικνύεται όλη η αυθαιρεσία της τοπικής εξουσίας. Πριν εμφανιστεί ο επιθεωρητής, στην πόλη έχει φτάσει ένας νεαρός δημόσιος υπάλληλος, ο Χλεστακώφ, που χάρη στη φυσιογνωμία του και στην ενδυμασία του, εκλαμβάνεται ως επιθεωρητής. Η παρεξήγηση αυτή γίνεται η αιτία για συναρπαστικές κωμικές καταστάσεις και παρεξηγήσεις.

Κλείσιμο
Τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ, Φοιτητικό, Μαθητικό: 14 ευρώ, Άνεργοι, ΑΜΕΑ: 14 ευρώ, www.viva.gr, Βιβλιοπωλεία Ιανός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης